Sponsoring 

De Scholten Awater Zevenheuvelenloop is de najaarsklassieker over 15 km die bekend staat om het prachtige heuvelachtige parcours in en rond Nijmegen. De loop kent een historie van topprestaties op wereld- en nationaal niveau waardoor het vast op de agenda staat van de (inter)nationale media. Maar de Scholten Awater Zevenheuvelenloop is er niet alleen voor wereldtoppers als Haile Gebrselassie. Ook wedstrijdlopers en recreanten uit heel Nederland vinden ieder jaar hun weg naar Nijmegen. Jaarlijks schrijven ruim 40.000 lopers zich in en hiermee is het één van de grootste sportevenementen van Nederland.

De landelijke media besteden veel aandacht aan de Scholten Awater Zevenheuvelenloop. Alle dagbladen zijn vertegenwoordigd en ook NOS Studio Sport besteedt jaarlijks een uitzending aan de wedstrijd. Ook regionaal is er veel aandacht: Omroep Gelderland heeft een uitzending van minimaal 45 minuten en De Gelderlander heeft zowel vooraf als achteraf een speciale uitgave die met de gehele oplage (160.000) meegaat. Uiteraard besteden alle (inter)nationale atletiekwebsites en magazines aandacht aan de Scholten Awater Zevenheuvelenloop. 

Het grote aantal deelnemers en mediabereid zorgt voor uitstekende exposure mogelijkheden. Hiernaast zijn er ook uitstekende mogelijkheden om medewerkers en/of relaties te ontvangen en te laten deelnemen. Hiervoor zijn individuele afspraken voor te maken. De organiserende Stichting Zevenheuvelenloop ziet sponsoring dan ook echt als maatwerk. Geen standaard sponsorpakketten, maar het aangaan van partnerships voor meerdere jaren. Voor meer via info@zevenheuvelenloop.nl

Hieronder de partners die zich verbonden hebben aan de Scholten Awater Zevenheuvelenloop 2015.

 

Sponsoren en partners Scholten Awater Zevenheuvelenloop 

 

Volg ons op:

Facebook
Twitter
Instagram