Doe mee met een team

Je kunt de Scholten Awater Zevenheuvelenloop lopen met een team van je bedrijf of organisatie. Hieronder kun je de informatie van 2016 lezen. De aanmelding voor 2017 opent naar verwachting op 1 juni 2017.

Vorm een team met je collega's

Je vormt een team met 10 collega's die de 15km bij de Scholten Awater Zevenheuvelenloop lopen (de Zevenheuvelennacht kent geen bedrijvenloop). Mannen, vrouwen, oud en jong, iedereen mag in één team. Je tijd is namelijk niet bepalend voor de score, maar je tijd wordt omgerekend naar een puntenscore die rekening houdt met geslacht en leeftijd van de lopers. Je loopt de Scholten Awater Zevenheuvelenloop individueel, je wordt daarom óók als individuele loper beschouwd en geklasseerd.

Trek jij de kar? Dan krijg je van ons een Zevenheuvelenshirt
Als jij je collega's enthousiast maakt en een (of meer) team(s) aanmeldt, krijg je van ons een gratis Zevenheuvelenshirt als dank voor jouw inspanning. Bij de aanmelding kun je aangeven welke maat en welke soort (m/v) je wilt.

Zo werkt een team

Een team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 lopers (m/v). In dit team mag een aantal externe relaties meelopen. Teams kunnen worden geformeerd door bedrijven en organisaties.

Hoe wordt het klassement bepaald?

Het is niet alleen leuk om samen te lopen met collega's, het is zeker zo leuk om te proberen lopers van andere bedrijventeams af te troeven in het teamklassement. Maar hoe wordt nou het klassement bepaald? Klik hier voor meer uitleg.

Kosten & wat hoort erbij?

We maken onderscheid tussen profit en non-profit organisaties. De tarieven voor het standaardpakket (2016) zijn:

Profit: € 465 voor eerste team, € 365 voor elk volgend team
Non Profit: € 435 voor eerste team, € 335 voor elk volgend team

(Deelnameprijzen zijn exclusief 6% BTW)

Hiervoor krijg je:

• startnummers voor ieder ingeschreven teamlid (max. 10 per team)

• Voor elk teamlid een medaille (tenzij de loper aangeeft geen medaille te willen)

• Kleedruimte in aparte bedrijvenloopruimte

• Vermelding op onze website

• Vermelding door speaker op de wedstrijddag

• Een gratis teamfoto

• Verder alle faciliteiten die individuele lopers ook krijgen, zoals drank onderweg en aan de finish, één gratis SMS met tussentijden voor het thuisfront, gratis individuele actiefoto.

Breid je pakket uit

Je kunt je sportieve dagje uit nog leuker maken door bijvoorbeeld een eigen meeting point te reserveren (€ 25,- per team), catering te bestellen (koffie/thee/fris of andere drankjes; broodjes en/of soep). Ook is het mogelijk om voor alle teamleden treinkaartjes te bestellen (€ 150,- per team). Als je een van bovenstaande mogelijkheden wilt kiezen, kun je dat aangeven op het aanmeldformulier.

Aanmelden teams

Je kunt je teams aanmelden door het invullen van het aanmeldformulier bedrijvenloop. Vul dit formulier in, verzend het en binnen enkele dagen krijg je van ons 10 teamcodes per team. Deze codes deel je uit aan je teamleden en zij schrijven zichzelf in. Makkelijker kunnen we het niet maken...

Samen met de teamcodes krijg je uitleg over hoe je de inschrijving door je teamleden het makkelijkst laat doen.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd, maar wil je nog meer weten? Mail ons dan.

Volg ons op:

Facebook
Twitter
Instagram